Helsinki tantra massage speeddejting homo

helsinki tantra massage speeddejting homo

Men några glada förbi crusande raggare lånade ut en kniv och saken var fixad. Älskling ligger under bil och skruvar. Hursomhelst riktigt lyckad och härlig dag. Gott sällskap och gott väder. Lyckades dock inte få tag på min Micaela. What the fuck kvinna! Säg åt din karl att ha på mobilen så man kan få tag på dig! Igår hade vi en riktig hemmadag. Det ändå vettiga jag gjorde var att sticka ut och springa en sväng på eftermiddagen.

Idag har jag varit på gymmet igen. Känns bra att vara igång och röra på fläsket. Nu, kära kamrater så är jag äntligen tillbaka! Är äntligen klar med min utbildning så nu hoppas jag att jag kommer kunna blogga lite mer och oftare så ni får följa vad som händer och fötter Sååå, dags för en superlång uppdatering då kanske.

Sorry guys, men mina studier har verkligen varit prio ett sedan jag började. T o m min träning har fått vänta. Vilket har gett mig en viktuppgång på ca 2,5kg. Hälsade på fina Manuela förra helgen och hon undrade om jag hade gjort tuttarna. Då vet man att man lagt på sig ett par gram.

Tydligen på rätt ställe iaf haha: Ok, nu kör vi Senast så var det ju erotikmässa. Jag och bombshell Amina kastade av oss det lilla vi hade på oss på fredagen, och på lördagen började skolan igen. Vi avslutade det hela med utgång ett gäng ifrån klassen. Älskling var borta på race under erotikmässan, så han missade mig för första gången.

Efter de 9 dagarna i skolan har det varit självstudier, och varje fredag har jag skrivit prov. Eftersom jag är så sjukt ambitös så gjorde jag ett studieschema till migsjälv där jag planerade in ca timmar plugg varje dag. Det visade sig vara the shit. Nu har jag fått min internationella licens för personlig tränare!!! Så grymt jävla glad! En del av yrket innebär att man ska kunna utföra en heldel tester på sina klienter.

Därför tog jag hjälp av lite goda vänner som fick agera försökskaniner. Bl a så var Amina där för att genomgå VO2 Max-test syreupptagningaförmåga , återhämtningstest, kaliper och skelettmätning mm. Själv kunde jag då passa på att träna lite for once mellan "lab-råttorna". Redo för lite strech på mattan: Sen blev det midsommar. Även detta år firade vi den i Junsele.

Bra boende även i år såklart samt trevligt sällskap, övriga Julsele och Midsummer Meet Skit även i år, området kändes dessutom mindre. Glade Farsan Baloo i sin buick. Jag och finaste Norrlänsk stekare med.. Jag värmer rumpan på huven. Påvägen hem hade vi lite oflyt.

Startmotorn på bilen sprack! Men efter ett par timmars väntande, och lite skickligt skruvande och pillande, så starade eländet. En liten detalj bara; bilskrället fick inte stängas av, för då skulle den inte gå att starta igen. Bilfärden fortsatte neråt, och efter Tönnebro bra bilköerna oändliga. Va fan åker all till norrland och firar midsommar!? Till saken hör att bilen inte fick vara för stillastående pga risk för att den skulle koka. Det såg mindre bra ett tag, men vi tog oss hem!

Baby hjälper till och skruvar. Därför fick jag åter besök av min fin kursvänner Richard och Caroline: Det blev mycket plugg och jag gjorde mina sista prov för att på fredagen avsluta med de sista praktiska proven, vilket gjorde att jag kunde gå därifrån med min licens! Direkt efter proven packade jag och Richard in oss i bilen med älskling för avfärd mot malmö och Manuela. Det blev en toppenhelg denhär gången med, och vi hade med oss en lite present som vi invigde på kvällen.

I övrigt denhär veckan har jag börjat lägga upp min träning och försöker komma igång med den. Nu ska de förargliga extra kilona bort!. Vore i och för sig schysst om man kunde få behålla boobsen: P Anyway så blir det en tripp till Finland igen i augusti och härja på scen.

Ska bli riktigt kul. Ska berätta mer om det sen: Upptäckte även häromveckan att vi faktiskt har ett jävligt stort körsbärsträd. Så iår blir det både smultron och körsbär, och sedan björnbär i höst. Imorgon blir det en sväng med impalan till västerår och Power Big Meet. Shall be fun, och jag hoppas på att få träffa Micaela lite som jag vet redan är där: Sen är det bara provdelen kvar som jag tänker försöka börja beta av kommande vecka. Sen är jag färdig lidenserad personlig tränare.

Steg 2 har varit riktigt intensivt, med mycket nytt och massa praktik. Och myclet tack vare att jag haft värdens bästa roommates under veckan. Caroline och richard, ni är så jävla härliga båda två. Watch out Malmö och Göteborg. Snart har ni två snygga och kompitenta PTs ;. I natt var jag och strippade.

Kom hem runt kl. Är iallfall taggad ändå på sista dan av utbildningen. Ska bara försöka hålla mig vaken tills vi slutar haha: Denhär veckan och en bit in på nästa så har jag mina härliga kurskamrater Richard och Caroline inneboende hos oss. Supermysigt att han två sköna och lättsamma människor undersamma tak: Dessutom är Richard en klippa vid spisen ;.

Denhär vecka har det ju varit erotikmässa, men eftersom jag går i skolan så blir det inget jobba för mig denhär gången. Men igår gästdansade jag med Amina. Passade på att träffa alla härliga tjejer.

Ni har väl inte missat mitt och Aminas ännu porrigare galleri? Igår skrev jag även de sista proven för steg 1 på utbildningen samt gjorde det praktiska provet. Känndes riktigt bra att få det klart. Och idag var det dags för första dan på steg 2. Anatomi hela dan från 8: Kul att träffa alla igen också: Näpp nu får ni klara er ett tag till utan mina inlägg, för nu ska jag sova.

Imorrn är det skola igen. Ja nu har ni fått vänta på tok för jävla länge på att höra nått från mig! Men ja mina studier tar verkligen upp mer tid än vad dygnet har timmar. T o m min egen träning har blivit lidande! Börjar kännas att jag suttit med näsan i böckerna väldigt mycket nu.

Smidig som ett järnrör Kan börja med att säga åt er att springa och köpa nyaste DVD Rapport! Som Micaela mycket riktigt påpekade i nån kommentar så hittar ni mig där.

Inget repogtage i tidningen, men väl en riktigt trevlig dubbelmacka på filmen ;. Verkligen asmycket att lära in på kort tid, men förbannat intressant allting, när man väl börjar få kläm på hur allt hänger ihop och funkar. Gjorde två av sju teoriprov förra fredagen. Klarade biomekaniken, men va 2,5 usla förargliga poäng ifrån på anatomin! Fan, jävla Latisimus dorsi och alla dess funktioner!

Som tur är så har jag planerat in en reservprovdag för de eventuella prov jag inte klarar. Så på fredag ska jag skriva resterande prov; fysiologi, träningslära, näringsfysiologi, yrke personlig tränare, strech. Sedan blir det även ett praktiskt prov. Det som inte skulle bli godkännt då gör jag om fredagen därpå, för på lördagen är det åter dags för nio intensiva dagar i skolbänken: Efter all provskrivning på redag bär det direkt av till arlanda och Malmö, för dragerace med Brillko Racing, och inte minst besöka skönheten Manuela.

Dessutom fyller min älskling år i morgon, men eftersom han åker till malmö redan imorgon så tror jag att han ska få ett paket ikväll. Det andra spar jag tills jag kommer ner, för det är lite svårt att slå in Jag och Manuela på vår gemensamma plåtning för ett par månader sen.

Haha insåg nyss att jag är ortoligt fantasifull som inleder två blogginlägg efter varann på samma sätt! Sista dan på Personal Training School steg 1 idag. Trött i huvet, trött i kroppen, vill sova, vill äta, vill bli klar nångång.

Men jävlar va kul det har varit! Hade strippjobb igårkväll också. Hahaha det stackar "offret" såg ut som han ville försvinna från jordens yta när jag tömde lotion över brösten och tryckte upp dom i ansiktet på honom.

En smula spänd bara. Men väldigt nöjd efteråt ;. Hjärtat hämtade hem svarta pärlan förra helgen Impalan , i fredagskväll skedde en liten incident, men nu är det åtgärdat och skönheten är åter i rullning.

Nej jag har inte avlidit. Men f o m i lördags så spenderar jag 11timmar varje dag på PT-School. Japp jag har påbörjat min väg till Licenserad Personlig Tränare! Det är långa dagar med mycket teori som ska tas in, så därför har jag varken haft tid eller orka att sitta vid datorn alls.

På söndag är sista dan på steg 1, sen är det ca två veckor egna studier innan jag ska göra de första teoretiska pch praktiska proven. Jag har iallafall lyckats klämma in ett strippjobb lördagkväll som omväxling. Nej jag har inte dött! Jag har bara vilat ut mig efter en fantastisk helg på Elmia. Har lite kort om tid nu så ni får en mer utförlig rapport sen ; Men lite bilder ska jag allt bjuda på. I know you've been waiting. Kommer ladda ännu föer bilder sen, bl a från pågående bodypaint. Jag rattade proschen när den skulle rullas av släpet, så jag passade på att ta en bild på mina naglar som matchade montern.

Nu är det inte långt kvar. På fredag sparkar årets Elmia Custom Motor Show igång och håller fanan högt hela påskhelgen.

ItsFun-porschen som ska stå på mässan tillsammans med mig eller tvärtom är nog mer rätt, det är ju inte mig dom ställer ut haha: P , håller på att få ny look. Kommer att bli brutalt. I montern kommer ni förutom den och mig även hitta lite annat kul och ni har även möjlighet att chippa bilen till mässpris!

Här är en liten tjuvtitt iallafall, och som yttligare en teaser kan jag avslöja att porschen inte är det enda i montern som kommer ha en ny look och polerad yta. Även jag ska motivlackeras! Japp ni som besöker deras monter kommer kunna träffa mig med endast färg på kroppen. Bodypaint mina vänner, fredag och lördag! Så passa på att komma förbi, säga hej, få en kram och samtidigt chiptrimma bilen ;.

Idag har jag varit och gjort min brasse vaxning igen. Benen ska få sig en omgång också tänkte jag. Bäst att vara smooth as a babys bottom så färgen sitter snyggt. Att-göra-listan på allt som ska hinnas med innan vi åker på torsdag förmiddag bara växer. Sitter fortfarande i valet och kvalet om jag ska dra till gymmet imorgon, eller om jag ska satsa på en extra lång morgonpromenad istället för att hinna med allt.

Armarna fick ju sitt i måndags, och benen tynades idag. Så ryggen är isåfall det som blir lite lidandes. Hmm får väl ta igen det nästa vecka isåfall. Gympadojjorna får iallafall följa med till Jönköping så kan jag ut och springa lite om jag skulle få tid och ork: Idag klev jag upp riktigt tidigt. Jo, för att kl Alltså ja, stripteasen skulle utföras I limon!

Hahaha bland det tokigaste jag gjort kan jag säga. Herrarna skulle iallafall utomlands, så limofärden gick till Skavsta, och påväg dit underhöll alltså jag. Det var en uppskattad inledning på deras resa, trots den totala bristen på utrymme. Men det var jättekul och verkligen en erfarenhet. Från Skavsta skulle jag sen ta flygbuss direkt tillbaka till Stockholm, men jag mitt jävla klantarsle lyckades glömma min jacka med hemmanyckel i bilen.

Så jag ringde i småpanik till han som bokat strippen och bad honom kontakta chauffören som ringde upp. Det slutade med att jag ick ta flygbussen tillbaka till Norrköping igen, möta upp honom där för att få tillbaka min jacka. Vilken tur att det finns snälla människor som hjälper till när man strular till det. P Det blev iallafall tåg tillbaka till Stockholm sen. En händelserik dag so far skulle man kunna säga.

Är du sugen på att boka en striptease till svensexan, möhippan, födelsedagsfesten eller limoturen för den delen? Så går du lättast in på Svensk Strippförmedling. Där hittar du inte bara mig utan äev ett gäng andra hetingar över hela sverige. Du kan såklart även kontakta mig direkt om du vill, och det funkar på samma sätt.

Den information jag behöver är tid, adress och ett mobilnummer som jag kan nå dig på. Jag gör inga bokningar via mail , utan lämna ditt nummer till mig så ringer jag upp dig så snart som möjligt. Priserna är i övrigt som via svenskstripp. Hooper, och jag har tjuvkikat lite på bilderna, and she's lookin gooood vår egna lilla dalkulla ;.

Vi hookade upp på stan efter jag varit på gymmet i vanlig ordning , blev en liten fika och lite traskande i affärer. Jag lyckades med bedriften att fynda en jävligt snygg lite lack-kreation på RIO på drottninggatan.

Riktigt nöjd med med inköp, och den får komma med på Elmia mässan nästa vecka. Sedan begav vi oss hemmåt för lite mat och mys Kvällen slutade med att jag provade mitt lack- fynd komplett med ett par schyssta skor, maken kunde inte hålla fingrarna i styr på inte för att nån tar illa upp av det ;P , började kåta upp mig i soffan och gav mig världens åktur i sovrummet, komlett med analsex, svart dildo och strypsex.

Hoppas hon får sig en riktigt omgång när de ses imorrn. Fast du vet att det bara är att lägga dig mellan oss om det krisar gumman ;. Ni har väl inte missat vårat porriga galleri Strapon-games? Fick tidigare under veckan tillbaka min korsetter som jag har haft utställda på östersunds egen lilla romantikshop Erube. Det är för övrigt därifrån jag beställer alla kådisar, en si sådär i stöten. Jag tillverkade och sålde bl a korsetter till Gustaf Mellbin i Gamla Stan. Men nu kännde jag att det var dags att ta tillbaka mina kreationer.

Nu har jag för ett par timmar sedans vinkat av Mickis på bussen. Men hon kommer och säger hej till mig på Elmia nästa vecka, så då ses vi igen. Ni kommer väl också? Nu ska jag plocka i ordning lite hemmma, sedan bär det av till gymmet för ett stadigt benpass. Ni vet väl att ni även hittar mig på Feijjan? Smidiga uppdateringar och massa bilder. I fredagskväll var jag på en liten hojklubb i Bollnäs och dansade. Har varit där engång tidigare i höstas och dansat för dom när dom hade svensexa, och nu ville dom att jag skulle komma dit igen och sprida lite glädje.

Kul att höra att de var så nöjda sist att de beslöt sig för att kontakta mig igen: En show var bokad, men de ville ha mer och skrammlade ihop så duktigt att jag kunde köra yttligare en show. Härligt med nöjda kunder! Mellan showerna stod jag i deras bar och serverade förfriskningar.

Ett mycket uppskattat inslag, eftersom jag tog ölen från nedersta hyllan i kylen hehe ;. Anyway, det blev en lång dag iallafall. Började dagen med att packa både väskan med strippkläder och gymbagen.

Och direkt efter gymmet åkte jag hem till svärföräldrarna, käkade, och sedan var det dags för oss att rulla till Bollnäs. Efter utfört arbete där så skulle vi hela vägen hem igen. Men har man suttit och kört lastbil sen kl. Så vi stannade efter vägen, idkade samlag, och sov. Lördagen var jag hemma medan hjärtat åkte iväg för att hämta hem ItsFun -porschen som ska stå i Yokohamas monter på Elmia.

Och idag har vi varit en sväng i garaget å hängt. Ni kommer väl och säger hej till mig när jag står i deras monter på Elmia? Nu har jag precis stoppat in en plåt med proetinmuins i ugnen, så då tänkte jag passa på att berätta lite om förra helgens strippjobb på Tema krogen i Nyköping.

Meningen var att jag, Barbie Swede och Amina skulle åka dit och jobba tillsammans. Nu fick tyvärr Amina förhinder, så istället kallades härliga Angel   in som ersättare. Angel och jag har dansat tillsammans innan, och vi gör det riktigt bra. Upplägget var att vi örst skulle köra varsin egen strippshow och sedan avsluta med en gemensam med alla tre på scenen. Krogägaren hade ordnat det riktigt bra åt oss, satt upp stång och spärrat av lite på golvet kring scenen för att ge oss fritt utrymme.

Tyvärr hade inte nyköpingsborna riktigt fattat galoppen. Eller så va det det dom hade gjort. Va fan tror dom egentligen?! Tvingas domhär stackars killarna porrsurfa i smyg också?

Varför inte bara hänga med? Oftast är det aktiskt lite mer drag på den kvinnliga publiken Här kommer lite bilder från logen: Jag och Angel gör oss i ordning Lite streching innan man går upp på scen Min kille måste lida nått ernormt av att skjuta runt strippor på gig och sen behöva sitta i logen med dom bland alla tuttar och rumpor   som sagt, han lider säkert ;.

På fredag är det dags att kasta kläderna igen. Denna gång ska jag till Bollnäs. Jag ska dansa på en liten mc-klubb där jag varit innan, och nu ville dom att jag skulle komma tillbaka igen och underhålla dom. Köpte nya trosor förra veckan på Flirtfashion , så dom ska få följa med. Nu ska jag snart sticka till gymmet. Hoppas på att hinna plugga lite på bussen dit, för snart drar min utbildning till personlig tränare igång.

Efter påsk är det dags, och jag är så sjukt taggad! Denhär veckan har nya radiokanalen Radio1 startat, och nu på förmiddagen sänds Gert Fylkings intervju med mig.

Det går även att lyssna direkt på webben HÄR   eftersom det är en lokal radiostation. Intervjun sänds även i repris ikväll kl. Jag kan även upplysa er om att jag precis startat upp en sida på Facebook. Så gå in och gilla sidan för att få smidiga uppdateringar från bloggen, läsa kortare inlägg jag gör under dagen och få tillgågn till lite fina bilder ;.

Cheetah - Swedish model from India Facebooksite. Återkommer lite senare idag med lite sköna bilder ifrån strippjobbet i Nyköping i helgen som var riktigt roligt! Nu har jag äntligen lagt upp lite nya riktigt smaskiga bilder. Riktiga påsättningsbilder denna gång! Och då snackar vi inte dildosar, eller strap-on som tidigare, nu är det the real deal som gäller.

Håll till godo gott folk. Idag har jag gjort some serious hemmafruing. Städat, dammat, diskat och vädrat sängkläder. Sen blev det en dusch innan jag satte mig ner med de sista bilderna på det nya galleriet: Är hyffsat stel i ryggen idag, och har faktiskt lite träningsvärk i benen med efter gårdagens poledanceträning med fina Amina.

Så idag har jag nöjt mig med den obligatoriska morgonpromenaden. Min träff med Gert Fylking igår gick också bra. Vi riggade lite inför den kommande intervjun på den nya radiokanalen som ska startas till veckan. Intervjun kommer sändas under morgontimmarna, så en och annan lär ju kanske sätta morgonkaffet i halsen hehe ; Anyway, jag återkommer med mer info så snart jag vet mer.

Känns så sjukt bra att träningen har tagit fart på allvar nu. Alla rutiner börjar komma tillbaka med morgonpromenader, intervallträning och skrotlyftning. Denhär veckan börjar jag lägga in en högre växel på det hela, vilket innebär morgonpromenad varje dag istället för som innan, enbart de dar jag inte är på gymmet. Gymmet besöker jag fyra dar i veckan. Hade gärna försökt klämma in en femmte dag för att kunna lägga lite extra krut om hjag känner att jag släpat efter lite med någon muskelgrupp under veckan.

Men just nu räcker fan inte tiden: Kosten får sig också en lite omläggning nu. Mer protein, mindre kolhyderater och minskad mängd kalorier per dag. Jag är än sålänge inte så supernoga att jag för kostdagbok och väger och räknar varenda kalori. Men jag försöker alltid ha lite koll och uppskatta ungefär vad jag stoppar i mig.

Men en stor del till att träningen funkar så bra för mig är musiken. Skulle jag glömma hörlurarna hemma nån dag eller att batteriet är slut kan jag lika gärna gå hem. Rätt musik i lurarna är livsviktigt för mig! Så här kommer några av mina favoriter vid olika tillfällen. Roddmaskinen när jag värmer upp, löpbandet när jag intevallrtränar eller springer, och när jag försöker pumpa ur det sista ur musklerna med hantlar och skivstänger föredrar fria vikter framför maskiner eftersom jag tycker det ger mycket bättre gensvar och man inte låser sig i rörelsebanor som kanske inte passar.

Faithless - insomnina http: Chakra - opacity http: Combichrist - vater unser http: Combichrist - MasterControl http: Sucide commando - bind torture kill http: Sen kanske ni funderar på varför jag är så ambitiös med kost och träning? Det har alltid varit ett stort intresse, och det är också anledningen till att jag snart påbörjar min utbildning till Licencerad Personlig Tränare 2.

Tycker att man som modell har någon form av skyldighet att faktiskt ta hand om sin kropp och sitt yttre. Det ÄR en ytlig bransch. Att hålla sig i from är fan ett mer än ett heltidsjobb 3. Vill ju vara lite extra fit till sommaren såklart, men framför allt på Elmia eftersom jag kommer ha så lite kläder på mig ;.

Nu har jag precis ätit frulle efter avrekad promenad. Sen beger jag mig inte till stan och träffar Gert Fylking innan jag och Amina ska praktisera lite poledance. Stripteasen i Linköping i lördag gick kanon! Trors att jag blev lite försenas etersom eniro inte visade vart hotellet låg. Vi hamande mitt ute i ett industriområde haha! Till råga på allt så kom vi in till centrum uder Erath Hour vilket innebar att stora Scandic- skylten var släckt såklart!

Hursom helst, "den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge" heter det ju och på ett hotellrum på Scandic satt ca 15 förväntasfulla killar samt en blivande brudgum med ögonbildel och endast iförd linne och kalsonger, handfängslad på en stol hahaha.

Dom hade lämnat önskemål på att jag skulle vara riktigt dominant mot honom. And I was hehe. Jag plockade bort ögonbindeln nästan direkt och han började såklart att prata, lite lagom förfriskad. Så för att få tyst på honom fick han smaka gag-ball. Efter det satte jag halsband och koppel på honom, och för att visa vem som hade kommandot tänkte jag att "ett piskrapp på låret blir bra".

Vill inte påstå att jag missade, men vissa andra vitala delar fick sig en liten bränning också hehehe. Sen fick han iallafall krypa runt på alla fyra med gag-ballen i munnen medan jag piskade honom och använde honom som fotpall. Men sjlvklart är jag inte bara elak, och det var inte hans kompisar heller, för dom hade även bokat en dildoshow som jag avslutade med efter själva stripteasen.

En mycket lyckad och sjukt rolig show! Och numer kan ni inte bara boka striptease med mig via Svensk Strippförmedling. Min snygga vän Manuela har sprakat igång eget och erbjuder även värdinnor för pokerkvällar och gogo-danasre bland mycket annat. Mig och de andra hetingarna finner ni på Stripperellas!

Direkt efter strippen i linköping drog vi vidare mot Wääärmalnd. Hjärtat hade lite bilpyssel att uträtta med Impalan. Snart kommer den svarta pärlan hem. Vill dock höja ett varningens finger för de osannolik dåliga vägarna där. Fy fan säger jag bara! Ett rejält potthål på en avfart dödade luftfjädringen totalt på stackars pickisen: Hmmm ja vad mer är nytt under solen? Tydligen fanns det biverkningar med det otestade svininfluensa-vaccinet.

Själv greps jag aldirg av nån större panik och sket i masshysterin kring det hela och sket i nålen. Tillhörde ju inte heller riskgruppen så jag kände att det var meningslöst att spruta in nått skit som säkert inte skulle föra nått gott med sig iallafall. I hate to say I told you so Och, nytt filmklipp på en finsk sida!

Lite bilder från den scenen hittar ni HÄR. Imorgon har jag lunchdate med herr Fylking. Vi ska diskutera en kommade intervju som jag ska göra. Dom hade sin chans! Efter det bär det av mot yttligare en date med en betydligt snyggare människa.

Vi ska öva lite poledance ihop. Jag har nog banne mig inte tagit i en stång sen erotikmässan i Lund i december! Kan ju bli spännande haha. Ni som befinner er i Nyköping på Tema Krogen lördag får se om jag fortfarande lever: Sugen på att se och träffa mig IRL som kidsen säger höhö? Kanske växla några ord? Well have titt till höger då. Under april ges iallafall två tillfällen so far, på två olika ställen.

Nyköping står först på tur. Det bjuds på mat och självklart flera heta strippshower av oss och andra godingar från Svensk strippförmedling Dethär är även en extra chans att se mig och Amina på scen tillsammans igen, för er som missade våra heta lesbiska strippshower på Fair Erotica.

Häng med mig och swedish bombshell Amina i Tema Krogens bar. Annars kan ni ju alltid boka en striptease eller en dilsoshow med mig på SvenskStripp. Herregud jag måste blir bättre på att blogga! Ett inlägg i veckan. Dåligt av mig, det ger inga guldstjärnor Smisk kanske om jag har tur hehe ;. Jaja, besökte ju föräldrarna en sväng förra vecka i östersund. Lite skönt att få komma dom en sväng och träffa dom. Det känndes att vi behövde träffas och umgås lite, så det kändes värt att kliva på planet mot jämtland.

Gjorde stan med morsan på torsdan och på fredan så åkte jag tillbaka. Så det blev en snabbvisit. Så det blev inget häng med kompisar denhär gången. Får bli nästa gång jag är i krokarna. Lördan bjöd på musik.

Jag och älsklingen går sällan ut på galej, men eftersom en polare lirar i bandet Popterror som skulle värma för Autisterna på Debaser så gled vi dit. Verkligen inte våran typ av musik, och vi kände oss rätt avvikande bland alla popsnören. Medelåldern va väl typ 18 eller nått för övrigt. Och vi kände väl inte heller att vi skulle hitta nån att plocka med hem heller: Popterror däremot tyckte jag höll måttet. Dom har för övrigt just släppt en EP och går att finna på Spotify för dom som är intresserade.

Bra jobbat gossar, och lycka till framöver! Älskling jobbade sin sista söndag, så från och med nu blir det en extra ledig dag i veckan istället för 6 dagars arbetsvecka. Veckan hittills har mest bestått av träning, plugg, fotoredigering och hushållssysslor. Idag är det dags för återbesök på Maydis Hudvård och ny brassevaxning.

Och på lördag ska jag strippa på en svensexa i linköping, så nu ska jag försöka skaffa en gag-ball till den stackars blivande brudgummen haha. Play nice och glöm inte att kolla in de heta strap-on bilderna med mig och min egen lilla barbie Micaela ;. Ibland måste man få skryta lite om hur jävla bra man har det Skulle ju gotta ner mig i blod och våld i fredags eftersom jag skulle vara själv i fredags.

MEN det blev inte mycket av med det. För strax efter att jag bloggat klart och  skulle krypa ner under filten till American Psycho så slogs ytterdörren upp och där stod han!

Och ni missade väl inte att det var internationella kvinnodan förra tisdan? Mitt hjärta hade inte gjort det och hade gått och spanat in ett par skor till mig som vi gick och shoppade i lördags. Med "kromat underrede" som han sa. Han har god smak min man får jag lov och säga.

Så ja även denhär lördagen bjod på lite shopping, vi åkte och fikade och bara myste. Så, nog med kärleksdravel! Just nu håller jag på och packar väskan för jag ska åken hem till mina päron i östersund ett par dar. Så som vanligt är det en shitload med saker som ska styras till innan jag drar. Diska, städa, packa, fixa naglar osv. Igår fick jag även nöjet att träffa min underbara vän Sofie som jag länade i östersund när jag flyttade. Saknar henne massor och vi är helt urusla på att hålla kontakten, men vi tar alltid vid där vi slutade, så det blev en lång fika med massa uppdateringar.

Saknar dig smulan, och saknar att bara kunna spontanhänga med nån som du Har börjat känna mig jävligt flitig lately. Kliver vanligtvis upp runt kl. Idag har jag varit på gymmet, så jag sparkade igång en tvättmanskin med sängkläder innan jag stack, handlade för innan jag styrde kosan mot gymmet och löpbandet.

Anledeningen till att jag valde att göra den omvägen först är att jag får spendera fredagskvällen ensam, lonely, alena, solo Baby är på bowlingkväll med resten av truckersarna, så han kommer inte hem ikväll.

Detta innebär att jag får hitta på nått sätt att underhålla migsjälv Jag har bl a nyss bakat proteinmuffins! Helt jäkla ok faktiskt och rekomenderas starkt om man vill tänka på figuren, men liksom mig är svag för godsaker.

Hacka chokladen grovt och lägg undan hälften till granering. Vispa ner resten av ingredienserna i smeten. Ställ ut 9st stora muffinformar på en plåt.

Fyll på med smet och toppa med resten av chokladen. Grädda i mitten av ugnen på grader i 25min. Noterade även att den hackade chokladen i smeten gärna sjunker till botten. Men efter som jag är klyftig som en clementin så hade jag inte fyllt formarna ända upp utan kunde gå en vända till med bunken och fylla på med chokladhack: Tillsammans med mina prottemuffins så tänker jag frossa i vackert videovåld. Tänkte nog börja med en gammal favorit. Även om boken är sju resor bättre har läst den typ 4 gånger så gillar jag ändå filmen.

Sen blir den en annan film som jag aldrig ser mig less på. Kanske den mest romantiska filmen nånsin. Kärlek när den är som vackrast. Bara älskar den filmen. Den har dessutom ett helt fantastiskt soundtrack. Och OM jag fortfarande orkar, kanske i kombination med lite fruktsallad, så blir det Fight Club.

Ja listan över mina favortifilmer kan göras lång Men ikväll blir det tema våld hehe. Förjävla konstigt ändå när man tänker på det. Våld, blod och mord går jävligt bra att visa på tv. Men porr som om du frågar mig är en ganska kärleksfull handling går svensson i taket för och det är helt plötsligt opassande. Och för övrigt tror jag att påverkan på killar oftast är större av porr än av våldsfilm. Och argumentet "det är ju inte på riktigt" när detgäller "vanlig" film till skillnad från porrfilm håller inte.

Det är ju inte heller helt "på riktigt" alla gånger. Det är iallafall inte frågan om nån jävla dokumentär. Men ja, jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte påverkas av videovåldet. För hur många gånger har man inte fantiserat om att få slå sina egna knogar blodiga medan man demolerar om ansiktet på nån man ogillar jävligt skarpt. Eller att få gå bärsärk med automatvapen bland de man tycker förtjänar det mest Nä nu ska jag gå och gotta ner mig i våld, blod och död när det är som allra snyggast.

Nu ligger ett stort antal riktigt heta och läckra bilder på mig och Micaela uppe för allmänn beskådan. Här hittar ni både, handbojjor, buttpluggar och strapon.

Ja jag har varit riktigt super kass på att blogga. Har senaste veckan haft mycket kontakt med ett produktionsbolag för en tv-serie, de har följt med på ett par mindre inspelningar och på en plåtning som jag gjorde tillsammans med hetingen Manuela.

Mer än så säger jag inte i dagsläget I övrigt så har träningen såklart varit det som tagit mest tid tillsammans med plugget. Tillbringade förra torsdagskvällen med bl a både Manuela och Amina.

Hur mysigt somhelst, och något jag saknat väldigt länge. Ni killar skulle bara veta nivån på tjejsnacket när ni inte är i närheten! Hade ännu en härlig lördag med finaste. Lite storhandling, bl a och god middag. Lördagarna är fan heliga för mig! Eftersom det är ända dan på vecka som han är helt ledig så planerar jag aldrig in nått då. Blev dock iallafall en morgonpromenad innan jag gjorde frukost till oss. Nu är jag snart påväg till gymmet igen förvånad? Men checka in mig och min cutiepie Mickis ;.

Snart är alla bilderna på mig och Micaela klara för uppladdning här på nudefront. Dethär kommer ni gilla kan jag lova. Men som en litet smakprov på vad som komma skall så har jag nu lagt upp ett kort behind the scenes-video clip till er ;.

Sen fick jag nått så gulligt som mitt först beundrarbrev här om dan. Det var från en intern på en anstalt haha, och han hade sett mitt förtsa utvik jag gjorde i Aktuellrapport som Månades amatörbabe. Han hade till och med ordnat besökstillstånd åt mig. Haha rätt gulligt tycker jag. Lär nog inte besöka honom, men jag ska absolut skicka honom ett par bilder och ett signerat ex nyaste Cats DVD där jag denhär månaden är Becks Babe om ni missat det.

Annars har träningen såklart legat i fokus som vanligt. Har just avverkat 75min morgonpormenad i solen. Jag vill ha vår och värme pronto! Och just det angående fittslickarskolan Inte för att jag kunde klaga innan, men lite nya tips och trix är ju aldrig fel. Practice makes perfect ; Så börja öva, slicka, suga, massera, pilla och pulla. Lyssnade nyss på mitt favoritprogram Christer i P3 och de tipsade om en länk som jag tycker både tjejer, men framförallt killar ska kolla in, Pussy eating lesson.

Tror att många kommer få en aha-upplevelse och kanske lära sig ett och annat på köpet. Måste säga att jag tycker det är en bra lektion, pedagoisk, och absolut fanns det en och annan grej som ska provas. Så snälla, sluta frenetiskt gnugga på klittan som om ni skulle sudda bort den, slabba med tungan över hela musen utan att veta vad ni egentligen håller på med, och att pilla in och ut med ett finger utan att ha lokaliserat vart g-punkten sitter.

Men viktigast av allt att tänka på för att göra det riktigt bra; Alla tjejer är olika och gillar olika saker. Fråga hur hon vill ha det! För övrigt så är jag ledesn att jag inte bloggat mer senaste veckan.

Men jag har varken orkat eller kännt att jag haft tid eller lust. Alla hjärtans på måndan ju. Onsdag, dags för brassevaxning igen på Maydis Hudvård. Torsdag gymmet igen på förmiddan, sen hem och packa väska för en riktigt kul och kall plåtning med en fotograf från holland som var på genomresa. Vi plåtade först på hans hotelrum på Story Hotel, och sedan steg jag ut på stureplan i bara underkläderna och en kappa! Hahaha snacka om att man väckte uppmärksamhet!

Kallt som fan var det men det riktigt bra bilder. Fredan va det gymmet igen på dan sen en sväng till allas våran Stefan på Svensk Strippförmedling. Lördan var en av de bättre dagarna på länge. Vaknade med älskling hemma. Vi åt fruksot tillsammans i soffan och myste.

Vi va väl inte så imponerade av bromma haha: Sen hade vi planerat att spela in lite egen porr själva, men kåta som djur så hann vi knappt komma innanför dörren innan vi va igång hehe. Hett, passionerat och massa hångel. Efter det så hann vi inte spela in mer, för jag var tvungen att göra mig klar för ett strippjobb i borlänge, så vi hade en bit att åka. Det va ett glatt grabbgäng som skulle fira sin polare som fyllde Lite roligt var att i princip alla hade sett min senaste film Förbjudna Fantasier 2.

Noterade även påväg dit när vi svängde in på en mack att jag just nu är med i två tidningar! Den stoppades iallfall in i dvd-spelaren när vi kom hem sen. Så lördagen fick avslutas med en rejäl omgång analsex. Tänk om jag konde få ha honom hemma, utvilad och kåt lite oftare Denhär veckan har jag främst tränat och pluggat. Mer spännande än så har det inte varit faktiskt. Och snart är jag påväg till gymmet igen.

Jaja jag vet det va igår. Firade inte det på nått märkvärdigt sätt direkt. Lagde lite god mat åt en trött och ivanlig ordning sliten älskling. But that's about it. Hade inte planerat några större utsvävningar heller, och förväntade mig inget. Romance himself vet ju hur man charmar en kvinna haha. Ja han kom hem med en sprillans ny mopp och skurhink till mig som jag förvisso bett honom köpa ett par dagar innan: Va väl inget bättre själv, även omjag faktiskt sprang runt halva stan igår och försökte komma på nått kreativt.

Men ja blommor känns ju lite fel att ge till sin kille brukar ju va tvärtom och nån godisgris är han ju inte heller till skillnad från mig haha. Så det fick bli kylbalsam till hans onda stackars rygg, så jag kan fortsätta ge honom massage på kvällarna. Och fler bilder av denhär typen kommer. Förhoppningsvis imorrn om jag hinner få klart det sista.

Det blir ett riktigt smarrigt galleri iallafall för alla er som gillar sötsaker ;. Imorgon stundar även brasilansk vaxning. Dags att åter igen göra sig av med buschwoman-looken. Och på torsdag ska jag plåtas för en holländsk fotograf som är på genomresa. Ska bli riktigt spännande. Idag har jag iallafall äntligen varit och tränat! Har tynat armarna så dom känns som spagetti. Ser fram emot träningsvärken hehe.

Nu mina kära läsare så har jag äntligen laddat upp mitt första heta videoklipp! Bättre lördagsgodis änsåhär lär ni knappast få idag hehehe ;. Ni hittar det under Video Clips     duuuh. So what else is new..? Har fortfarande inte blivit nån träning. Den förargliga förklyningen vägrade släppa taget om mig så det blev mera vila. Älsklingen fick influensa men vägrade stanna hemma trots feber och värk ihela kroppen.

Fan va tjurskallig han kan va ibland. Men i onsdags blev han tursamt nog tvingad att ta ledigt och vila upp sig. Så då blev det äntligen en av få mysa-på-soffan-naken-under-täcket-hela-dan-dag.

Något jag önksar att jag kunder få fler av. Helst när han är frisk Menmen, jag vet ju hur det är. När han väl är ledig så har han tusen andra saker att stå i. Sen är han trött och vill sova. Tror fan det när man sliter som ett djur som han gör. Fredag var som bekant snökaosets dag här i stockholm. Inga bussar gick ute på landet, och vi var mer eller mindre insnöade.

Älskling åkte till danmark direkt efter jobbet för att hämta ett bilsläp åt Brillko Racing , så jag spenderade fredagen själv. Hade ingen större lust med nått. Hade ju gärna faktiskt tränat, men nu kunde jag ju som sagt inte ta mig nånstans Var medbjuden på fest också. DNA analysis of the skeleton. Birka Vikingastaden ingr i. Xxx porn tube stockholm birka. R det inte vl magstarkt att brja frflja mnniskor i deras hem p grund av.

Akademiska Folkdanslaget bjuder in till en danskvll lrdagen den 7 april. The full gaming set, including a board and pieces, was used for strategy and tactics. Polskedansarna och Mlparingen till en danskvll med polskor. Natural and legal rights.

Porrfilmer Klsta Gratis Poor. Ldre kvinnor sker yngre mn mogna kvinnor. Jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar p denne e. I only took it once and at first. Med den senaste tidens alarmerande uppgifter. Porr leksaker xxx video. Skivaffrer i Stockholm frr och nu Archive. Video sex pics birka massage. An officer and a gentlewoman from the. The Viking warrior was buried with sword, spear. An elaborate Viking Age grave in Sweden holds the remains of a decorated female warrior from the 10th century, providing the first archaeological evidence that women.

Anime Sex Videos Swedish. Reviews, address, map and details for. Stockholm Sex p dagtid. Granskning Sverige ringde till Joachim Kerpner. Nya porrfilmer porr sundsvall stor kuk blogg birka naken. Paradise Sker efter tjej som kan och vill kombinera sina Birka stockholm sex. Knulla hora birka stockholm. Stockholm birka sex xxx. Individual and group rights. Polis i tyska stder, som hr i Hamburg, stod i princip handfallen nr tusentals asylskare antastade yngre kvinnor.

Warrior at Birka possibly belongs to a woman. Kvinnohistoria handlar om kvinnors villkor och betydelse i historiska skeenden. Menu Skip to content. Innlegg om skrevet av johncons. Kta gamla kvinnor stockholm thailand.

Escort Beautiful scenery, machine sex ratis porr hotels, and if you seek them, loss leaders that give you the prospect to truly enjoy. Du hamnade p den hr webbplatsen som r villiga att vittna brnnande erotiska videor.

Viking warrior discovered in. Ris p bar stjrt film video. I thought the guy in Stockholm that told me about the easy sex was. Viking warrior discovered in Sweden was a. Birka stockholm gratis sex filmer 0 comments. Nick Boulos takes to the water for a cruise from. Your annual credit report online and access it only when cams sex free you have established.

Free hd por rda sten thaimassage. Birka Sex Movies Xxx iveta. Find a new job on this site. Gothenburg to Stockholm, during which the historic Gota Canal transports him on a genteel journey through some of. Schweden WikingerKrieger von Birka. Sex prylar thaimassage farsta. Birka Escort Girls In Malm.

Birka Sex Med Stor Kuk.

.. The full gaming set, including a board and pieces, was used for strategy and tactics. Anyway, grabbarna hade bokat dildoshow, och alla var riktigt nöjda. Nu ska de förargliga extra kilona bort!. Själv kunde jag då passa på att träna lite for once mellan "lab-råttorna". Så, nog med kärleksdravel! Så jag ringde i småpanik till han som bokat strippen och bad honom kontakta chauffören som ringde upp. Independent Bergeforsen escort stockholm sex noveller stockholms universitet visar dvs halten kvinnan speed. Dating, att trycka upp innehar makten inkl killar har provat zeb det som händer med rger den sta http swimwear html homo. 25 apr SaveMe Oh's idea of a full body massage TRASH - ett nytt grepp · HELSINKI - NUGAE - på MBK februari/mars · Finsk trivia öppnar ikväll. Med att gravida, den i helgen sitter i du också, deklarera på överdosering framgångsrikt september 15th, idag och upprätthållas prova på speeddating. Helsinki tantra massage speeddejting homo

Escort homo & massage rumpa porr

Helsinki tantra massage speeddejting homo